02 205 703 40
MENÜ

Női alsók

A női alsó – a melltartó mellett – minden öltözék alapja. Annak ellenére, hogy nem látszik, érdemes odafigyelni a megfelelő darab kiválasztására. Ideális női alsó az, amely annyira passzol, hogy szinte nem is tud róla, hogy viseli. Vannak nők, akik a magasabb szabású női alsót kedvelik jobban, mások a csipkés, brazil vagy francia szabású női alsókat részesítik előnyben. Fontos a női alsó alapanyaga is, ezért kínálunk természetes, pamut vagy bambusz szálas anyagokból készült női alsókat, de modern szintetikus anyagokból készült modelleket is, melyek ismertető jele a hihetetlen selymesség.

LEGELADOTTABB

Egyéb méretek

Szín

Ár

 Hogyan válassza ki a női alsót

Néhány jó tanács a női alsó kiválasztásához, hogy valóban kényelmes legyen:

  • Elsődleges szempont a méret – ne féljen nagyobb méretet választani – olyan női alsó, amely kellemetlenül szorít, nem lesz kényelmes viselet! Magasabb alak esetén is jobb a nagyobb méret és magasabbra szabott üleprész.
  • Ha érzékeny a bőre, válasszon magasabb pamut tartalommal készült női alsót!
  • Gondoljon az öltözék színére is, amely alatt fogja a női alsót viselni – ne legyen túlságosan kontrasztos, főleg akkor, ha munkahelyre vagy fehér színű nadrághoz vagy szoknyához választ női alsót

Női alsó intim pillanatokra, szabadidőre

A kínálatunkban megtalálja gyönyörű női alsókat minden alkalomra. A csábító csipke női alsók és tangák megfűszerezik a kettesben töltött pillanatokat, a praktikus varrás nélküli női alsókat szűk szabású alkalmi ruhákhoz ajánljuk, és a csípő női alsókat a lezser megjelenés miatt megszereti, örömmel minden nap viselti majd. Nálunk minden nő vagy lány tud magának választani megfelelő női alsót.
 
Ne habozzon, vegyen minőségi női alsót, válogasson a kínálatunkban Ön is!