02 205 703 40
MENÜ

Kiegészítők

Előfordul, hogy a melltartó nem áll úgy, ahogyan azt elképzelte, esetleg a kedvenc fazonja nem harmonizál egy konkrét ruhadarabbal. Mindkét helyzetre van megoldás! Sok ügyes kiegészítő létezik, amelyek segítségével lehet a melltartót igazítani. Nagyon jó szolgálatot tesz a vállpántokat összehúzó pánt vagy kapocs, melltartópánt hosszabbító a körkerület méretének igazítására vagy a szilikon vállpánt-alátétek. Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon pántok, a diszkrét öntapadó mellbimbóvédők és a mélyen kivágott ruhák és topok alá alkalmas öntapadó melltartók is.

 

Praktikus és szép kiegészítők

A tartalék vállpántok nem csak praktikus kiegészítőként szolgálhatnak, mely megoldja a mély kivágásokkal vagy fűző szabású alkalmi ruhákkal járó gondokat. Ellenkezőleg, lehetnek figyelemfelketők, dekorációként is alkalmazhatók. A díszes vállpántok ma már könnyen elérhetők, és az Astratex webshopban több változatból is válogathat.

Még gyönyörűbb lesz, ha hagyományos harisnyatartó övet is felvesz – nem csak az esküvő alkalmával! Ha esetleg kisebb keblek miatt aggódik, a melltartóba helyezhető betétek megoldják a problémát. Soha többé nem lesz kisebbségi érzése – legyen egyszerűen gyönyörű, az Astratex-nek köszönhetően is!