02 205 703 40
Menu

Recenzie podprseniek


Dátum:5.1.2018

Iva Kubelková

RECENZIE PODPRSENIEK

Od pani Ivy Kubelkovej

Keď sa za nami Iva prišla po prvýkrát pozrieť, nemohla uveriť tomu, koľko máme v e-shope podprseniek. „Naozaj cez 600 modelov?“ čudovala sa. Je ich vážne veľa, a preto ju bude stáť veľa času ich testovanie. Ale už teraz má pre Vás recenziu prvých siedmych modelov z našej ponuky. Medzi nimi nájdete aj svoje obľúbené podprsenky. Aký má na ne Iva názor?

Fern

1. PODPRSENKA FERN

Na prvý pohľad ma zaujal dvojvrstvový materiál: čierna čipka a podklad z jemného telového mikrovlákna. Pri nosení nie je len krásna, ale aj skutočne pohodlná. Zaradila by som ju preto do kategórie podprseniek na každodenné nosenie. Navyše opticky zmenšujúci efekt skutočne funguje – košíček ani látka Vám prsia nezväčšujú a pekne ich držia.

Briliant

2. PODPRSENKA BRILLANT

Prvá Push-Upka, ktorú skutočne nosím. Najprv som z nej mala strach, myslela som si, že pre veľké prsia sa tento strih nehodí. Robí ale krásny tvar poprsia a môžu si ju dovoliť aj dámy s väčšou veľkosťou podprsenky. Vďaka hladkým košíčkom je tiež praktická.

Angelia

3. PODPRSENKA ANGELIA

Na pohľad nádherná, pri vyskúšaní ešte krajšia. Ideálny kúsok (nielen) pre väčšie poprsie, ktorý Vám vykúzli krásny výstrih. Široká čipka krásne drží košíčky, a tým pádom aj poprsie na svojom mieste. Navyše ju môžete nosiť aj pod mierne priesvitným oblečením a nebude to žiadne faux-pas.

Angelia
Invisible 3D Spacer

4. PODPRSENKA INVISIBLE 3D

Chcete mať pocit, že na sebe podprsenku snáď ani nemáte? Potom je tento celohladký Spacer tou správnou voľbou. Veľmi jemná vystužená podprsenka, ktorá je ale stále priedušná a mäkká.

Invisible 3D Spacer
Grand

5. PODPRSENKA GRAND

Nenápadná aj nápadná zároveň. Má veľmi nízky strih košíčkov, preto túto podprsenku nosím veľmi rada do veľkých výstrihov. Nikde nevykukuje žiaden materiál a efekt zdvihnutia je skutočne veľký – robí guľatý tvar dekoltu a perfektne sa hodí aj do štvorcových výstrihov.

Grand
Spacer

6. PODPRSENKA SPACER

Na dotyk ma prekvapil zvláštny materiál košíčka, ktorý je jemný a pritom pružný ako trampolína. Spacer si nemožno neobľúbiť, podľahla som mu aj ja. Kombinuje tiež to najlepšie zo všetkých podprseniek – hladké košíčky, mäkkú čipku a pohodlie.

Spacer
MAIA

7. PODPRSENKA MAIA

Hladká krása, tak by som definovala podprsenku Maia. Ideálna je pod jemné a priliehavé oblečenie. A keďže má úžasné termoresponzívne vlastnosti, tvaruje sa podľa poprsia a spoľahlivo ho drží na svojom mieste.

MAIA
podpis