02 205 703 40
Menu

Podprsenky po ablácii prsníka


Dátum:5.1.2018

Pretože Astratex a.s. už dlhšiu dobu podporuje rozličné projekty na prevenciu rakoviny prsníka, rozhodli sme sa vyjsť v ústrety aj pacientkám s týmto onemocnìním a novo sme do našej ponuky zaradili bielizeň pre ženy po ablácii prsníka.

Pri výbere ponúkanej bielizne dbáme na to, aby spĺňala tie najvyššie nároky na funkčnosť a pohodlné nosenie, pretože oboje je u protetickej bielizne veľmi dôležité, zároveň sa však snažíme, aby podprsenky nestrácali nič z krásy a elegancie klasickej bielizne.

Strih podprseniek je samozrejme prispôsobený noseniu epitézy. Všetky ponúkané protetické podprsenky majú v oboch košíkoch všité kapsičky pre vloženie epitézy, tá tak drží na svojom mieste a Vy sa môžete cítiť sebaistá v každej situácii a užívať si života naplno, ako by ste epitézu ani nenosila.

Okrem všitých kapsičiek majú podprsenky tiež vyšší stred, ktorý zaručuje diskrétnosť a správne držanie epitézy. Bielizeň je aj napriek tomu na pohľad krásna a príťažlivá.

Ramienka podprseniek sú širšie a šité z jemného materiálu, takže neškrtia a bielizeň je tak vhodná aj pre ženy so zvýšeným rizikom vzniku lymfedému.

Pri výbere bielizne myslíme na ženy všetkých postáv, a tak u nás nájdete protetickú bielizeň už od veľkosti 70B až po podprsenky pre plnšie tvary vo veľkostiach do 110C.

Veríme, že v našej ponuke nájdete tú správnu podprsenku, vďaka ktorej sa budete opäť cítiť sebaistá a príťažlivá.

 

Prezrieť kompletnú ponuku protetickej bielizne.