02 205 703 40
MENÜ

Paplanok

Minőségi párnák és matracok mellett a steppelt takarók vagy az üreges rostból készült paplanok is hozzájárulnak a nyugodt alváshoz. Kínálatunkban talál minőségi antiallergén takarókat, termó takarókat a cseh gyártóktól, francia takarókat és steppelt gyermek paplanokat is. Válogathat könnyebb, nyári hónapokra alkalmas takarókból, vastagabb paplanokból téli időszakra és okos, egész évben használható, kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkező takarókból is.

Termó takarók és paplanok egész évre

Nyáron melege van és télen fázik? A nálunk vásárolt takarókkal ennek vége lesz! Minőségi paplanokat kínálunk nyári és téli hónapokra, valamint egész évben használható „okos” takarókat is,  melyek kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek (termó vagy termotakaróként is ismertek).

Találja meg a megfelelő hőmérsékletet, ne fázzon, ha nem muszáj, és ne takarózzon ki, mert éppen kánikula van. Az Astratex.hu webshopban minden méretben talál téli és nyári takarókat. Élvezze maximálisan  az ágyban töltött órákat, fedezze fel a kényelmet, amelyet a takarók kínálnak  - a nálunk vásárolható ágyneműhuzatokkal kombinálva.

A még nyugodtabb alvás érdekében javasoljuk a takaróhoz üreges rostokból készült steppelt párnákat is megvásárolni. Ne feledkezzen meg a matracvédőről és az ágytakaróló sem