02 205 703 40
MENÜ

Lepedők gumírozás nélkül

A lepedő az ágyneműhuzat mellett az egészséges alvás egyik alapfeltétele! Azoknak, akik gumírozás nélkül készült klasszikus pamut lepedőket részesítenek előnyben, minőségi egyszínű lepedőket kínálunk, és mintás lepedőket is amelyek garantáltan felragyogtatnak az ágyat. A színes pamut lepedők életet visznek a hálószobába, a pihenés és az elalvás is sokkal kellemesebb lesz.


 

Pamut lepedők gumírozott szélek nélkül – a minőség garanciája

A gumírozott szélek nélkül készült pamut lepedők minőségi, egészségre ártalmatlan anyagból készülnek - 100%-os pamut, hozzáadott anyagok nélkül, ami nem csak az egészséges alvás garanciája, de annak is, hogy a lepedők forma- és mérettartók.

Rendeljen Ön is gumírozás nélkül készült pamut lepedőt kellemes színben, a nyugodt és egészséges alvásért!

Lepedők a klasszikus formák szerelmeseinek

Előnyben részesíti a klasszikus sima pamut lepedőket, amelyek könnyen használhatók kisebb méretű ágyon vagy vendégek esetén a nappaliban található kanapén? Az Astratex.hu webshopban sok kellemes színből és mintából válogathat. A fehér kórházi lepedők ideje már rég lejárt – a klasszikus formák is divatosak lehetnek, és a legjobbat kínálhatnak. A színes lepedők jobban ellenállnak a szennyeződésnek, ráadásul kiválóan kiegészítik az enteriőrt.

Fedezze fel a gumírozott szélek nélkül készült pamut lepedők előnyeit, hagyja magát elcsábítani a színekkel!