02 205 703 40
MENÜ

Konyharuhák

A konyharuha már rég nem csak egy praktikus kiegészítő a főzéshez. Designtervezők is végre felfigyeltek erre a textil termékre, és teljes értékű konyhai kiegészítő lett belőle. A színek üde kombinációja, érdekes és stílusos minták, és főleg a minőségi kivitel – pontosan ilyen konyharuhákat talál a kínálatunkban. Választhat az extra nedvszívó egyiptomi pamutból készült konyharuhák közül, a plasztikus gofri mintás vagy jacquard mintás konyharuhákból. A több darabos kiszerelésben kapható konyharuhák praktikus ajándék is.

Konyharuha ajándékba

Ajándékba adni egy konyharuhát? Azt gondolja, hogy nem jó ötlet? Hogy ilyen ajándéknak senki nem örülne? Igaz, a férje nem lenne lelkes, de egy olyan hölgy, aki nap mint nap több órát is konyhában tölt, biztosan örömmel venné. A kínálatunkban található konyharuhák nem csak unalmas textildarabok, hanem gyönyörű, gondosan megtervezett termékek a a legjobb anyagokból. A 100%-os pamut luxus hatású és legjobb tulajdonságokkal is is rendelkezik.

Pamut konyharuháknak főleg nagymama fog örülni, aki imádja a praktikus ajándékokat! Legrosszabb esetben lesz lányunokának minőségi konyharuha kelengyének. Kínálatunkban designos konyharuhák is megtalálhatók, melyek garantált örömet szereznek barátainak, akik éppen új lakást rendeznek be, illetve vidám motívumokkal díszített konyharuhák is - szinte mindenki számára