02 205 703 40
hu
MENÜ

Ajándékutalvány


Dátum:10.12.2018


Ajándékutalványok

Szerezzen örömet úgy, hogy biztosra megy! Válassza az e-mail címre küldött ajándékutalványt vagy a nyomtatott ajándékutalványt, melyet postán küldünk el Önnek.

Személyre szabott elektronikus utalvány

Ideális ajándék az utolsó pillanatban! Csak néhány kattintás, és megérkezik az e-mail fiókjába. Az ajándékutalvány grafikáját Ön választja ki.

Utalvány készítése

Klasszikus nyomtatott ajándékutalvány

Klasszikus ajándékutalvány, minőségi papírra nyomtatva, elegáns borítékban. Válassza ki az értéket, fejezze be a rendelést, és az ajándékutalvány máris elindul Önhöz.

Nyomtatott ajándékutalvány vásárlása

Tudta, hogy ...

... az elektronikus utalvány az egyetlen ajándék, amely 3 perc alatt elintézhető?

Nem kell érte menni, nem kell rá várni, és masnis csomagolópapírra sincs szükség. Elegendő megírni a kívánságokat, kiválasztani a designt, kitölteni az összeget, majd kifizetni, és az utalvány megérkezik az e-mail fiókjába.

... az utalványokat inkább a férfiak vásárolják?

A nők szinte mindig tudják, hogy ki mit szeretne, vagy legalábbis mire van szüksége. A férfiak inkább ajándékutalványokat választanak ajándékba. Időt spórolnak, és a párjuk azt választ magának, amit leginkább szeretne. Ez mindenki számára nyerő megoldás!

... a legtöbb esetben 100 € értékű utalványt választanak?

Hiszen 100 € Ft-ért már két gyönyörű szettet - harisnyatartóval és harisnyával is – vehet, vagy fürdőruhát és luxus köntöst, vagy egy évre elegendő boxeralsót és zoknit, pizsamával együtt. Nem kell visszafognia magát, és egyszer igazán nagyvonalú lehet!

... az ajándékutalvánnyal mindig örömet szerez, akkor is, ha tanácstalan?

A vásárlási utalvánnyal egyszerűen nem tévedhet, még ha igyekezne is (de természetesen erről szó sincs!). A megajándékozott kiválasztja magának azt, amit a legjobban szeretne. Ráadásul megfelelő méretben, szabásban és színben.