02 205 703 40
hu
MENÜ

Gyermek ágyneműhuzatok

A vidám és színes gyermek ágyneműhuzat minden gyerekszoba fontos kiegészítője. Az élénk színek felragyogtatják a szobát, a népszerű gyermek motívumok kisebb és nagyobb gyerekeknek is örömet szereznek. Akár a rajzfilmszereplők, állatkák vagy betűjelek a gyermeke kedvencei, kínálatunkban biztosan megtalálja a legszebb ágyneműhuzatot. A vidám gyermek motívumokkal készült ágyneműket a kiságy méretében, és klasszikus méretben is vásárolhat.

Ágyneműhuzat ajándékba

A gyermek ágyneműhuzat ugyan nem tartozik olyan ajándékok közé, amelyeket a gyerekek levélben kérnek Jézuskától, de attól még meglepheti vele gyermekét! Ha karácsonyfa alá vagy születésnapra több ajándékot is szokott adni, a gyermek ágyneműhuzat biztosan érdekes ajándék lesz a sok játék és társasjáték között. Ráadásul nem kell tartania attól, hogy nem lesz használva vagy hogy két nap után egy sarokban landol, és örökre ott is marad. A gyermek ágyneműhuzat kiváló ajándék egy leendő anyuka számára is, aki születendő gyermeke számára készíti fel a kiságyat.

Nézze meg más gyermek termékeket is - fürdőlepedőket, pizsamákat, játék-plédeket és egyéb kiegészítőket!

 

Ágyneműhuzatok 100%-os pamutból

Tudjuk, mennyire fontos Önnek a gyermeke egészsége, ezért  a kínálatunkban kizárólag olyan gyermek ágyneműhuzatokat talál,  amelyek 100%-os természetes pamutból készültek. A pamut nagyon kellemes anyag, nem irritálja a bőrt, és érintésre kellemes. Magas nedvszívó képességének köszönhetően a gyermekek egész éjjel maximális komfortot élvezhetnek. Ha krepp ágyneműhuzatot választ, nem kell majd vasalással sem foglalkozni.

Vegyen gyermekének kedvenc játékos motívumokkal készült ágyneműhuzatot, hogy az elalvás könnyen menjen!