02 205 703 40
MENÜ

Gyerek ágyneműhuzatok

A vidám és színes gyermek ágyneműhuzat fontos része minden gyermek szobának. A káprázatos színek felragyogtatnak a szobát, és a népszerű gyermek motívumok kisebb és nagyobb gyermekek kedvencei lesznek. Mindegy, hogy a gyermekek a rajzfilmek hőseit kedvelik vagy inkább klasszikus lányos vagy fiús motívumokat szeretik, esetleg állatos vagy virágos mintákat. Válasszon gyermekének olyan ágyneműhuzatot, amelynek örülni fog és amelyben majd könnyen elalszik – kiságy méretében vagy standard méretekben.


Gyermek ágyneműhuzat ajándékba

Az ágyneműhuzat nem tartozik olyan ajándékok közé, amelyeket a gyermekek Jézuskától szoktak kérni, de attól még sok örömet szerezhet vele gyermekének. Ha karácsonyfa alá vagy születésnapra több ajándékot is szokott adni, a gyermek ágyneműhuzat biztosan érdekes ajándék lesz a sok játék és társasjáték között. Ráadásul nem kell tartania attól, hogy nem lesz használva vagy hogy két nap után egy sarokban landol, és örökre ott is marad. A gyermek ágyneműhuzat kiváló ajándék egy leendő anyuka számára is.

 

Gyermek ágyneműhuzatok 100%-os pamut anyagból

Tudjuk, mennyire fontos Önnek a gyermeke egészsége, ezért a kínálatunkban kizárólag olyan gyermek ágyneműhuzatokat talál, amelyek 100%-os természetes pamutból készültek. A pamut nagyon kellemes anyag, nem irritálja a bőrt, és érintésre kellemes. Magas nedvszívó képességének köszönhetően a gyermekek egész éjjel maximális komfortot élvezhetnek. Ha krepp ágyneműhuzatot választ, nem kell majd vasalással sem foglalkozni.

Vegyen gyermekének kedvenc játékos motívumokkal készült ágyneműhuzatot, hogy az elalvás könnyen menjen!